Стрелба пред столична гимназия. Таксиметров шофьор е стрелял пред деца, които

...
Стрелба пред столична гимназия. Таксиметров шофьор е стрелял пред деца, които
Коментари Харесай

Таксиметров шофьор откри стрелба пред столично училище

Стрелба пред столична гимназия. Таксиметров водач е стрелял пред деца, които в същото време са играели пред учебното заведение, а по-късно е избягал.

Докато децата играят със снежни топки пред постройката на учебното заведение, таксиметров водач стопира и открива пукотевица с газов револвер, а по-късно бяга. За благополучие потърпевши няма.

В рамките на към час водачът е открит и арестуван за 24 часа. От полицията споделиха за bTV, че той не е имал предходни престъпни прояви, а оръжието е газов револвер, който е регистриран.

Все още не е ясно за какво мъжът е стрелял. Към момента управляващите работят по случая като в допълнение ще бъдат разпитани и учениците.

Инцидентът става в към 14:00 ч. в понеделник. Таксиметровият водач открива огън, до момента в който възпитаници сред 8. и 12. клас са на открито.

Разказът потвърдиха и от учебното заведение, и от полицията.

„ Чуваме мощен звук на улицата, възпитаници влизат в постройката и споделят, че някой стреля от такси с револвер. Вчера имаше доста дейни игри със снежни топки. Очевидно някоя от тях е попаднала върху кола, което пък очевидно е предиздвикало водач да излезе и да стреля с газово оръжие. При никакви условия не е окей да извадиш револвер, въпреки и да стреляш във въздуха “, описа изпълнителният шеф на учебното заведение Евгения Пеева.

След случката с децата работят психолози, издадена и е заповед да не играят пред учебното заведение, защото постройката е на основен бул..

„ Издадохме заповед, че не одобряваме да се замерват с топки или да замерят коли с топки, тъй като това е рисково и е значимо да поемат отговорност за дейностите си. Пуснахме незабавно известие до родителите, писахме и в електронния дневник да поговорят с учениците “, добави Пеева.

От полицията работят по определяне на обстоятелствата и събитията към случая.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР